Kuigi üritusel oli palju avalikkuse tähelepanu pälvinut, siis jäi Delfi fotograafide silme ette ka palju muudki. Näiteks võis rahva seas liikumas näha Reformierakonna rahaskandaali juhtfiguuri ning endist oravaparteilast Silver Meikarit, kes lõbusas tujus meeleavaldusel ringi liikus.

Samuti jäi rahva seas silma ka teine rahaskandaali juhtfiguur reformierakondlane Kalev Lillo, kes Delfi fotograafi sõnul kellegile telefonis meeleavaldusel valitsevat olukorda kirjeldas.

Lisaks oli meeleavaldusele tulnud ka palju tuntuid ühiskonnategelasi nagu sotsioloog Juhan Kivirähk, tuntud kommunikatsiooniekspert Daniel Vaarik, Europarlamendi saadik Indrek Tarand ning hiljuti Eesti praegust olukorda Nõukogude Liidu režiimiga võrrelnud TLÜ endine rektor Rein Raud.

Laupäeval kell 14 alanud meeleavaldusele oli kella poole kolmeks kogunenud tuhatkond inimest ning päeva jooksul lisandus neid veelgi.

Erakondadeväline liikumine "Aitab valelikust poliitikast" korraldas Tallinnas valeliku poliitika vastu suunatud protestirongkäigu, mis kulges Toompea lossi eest Tammsaare parki, kus toimus ka avalik kõnekoosolek.