Perekond Porrode segavereline Bimbo tekitas Jõgeva prokuröri Margit Luga autole purustusi enam kui 14 000 krooni eest, kui jooksis 27. aprillil 1999 Jõgeva–Palamuse–Saare maantee 6. kilomeetril ette prokuröri Ford Scorpiole ja põrkas sellega kokku. Kokkupõrke tagajärjel purunesid auto esistange, radiaator ja selle tala, kaks esituld ja üks suunatuli, iluvõre, termosidur, tiivik, kapott, kirjutab Maaleht.

Bimbo ise pääses kergete kriimudega, sest loomaarsti antud tõendi järgi ei olnud koeral ühtki luumurdu. “Nüüd on see võlg mul kaelas hauani!” ütles toona prohvetlikud sõnad Olev Porro, sest paraku nii ka läks.

“2004. aastal läks manala teele mu abikaasa ja koer Bimbo on ka ammu surnud,” ahastab Olevi lesk Margarita Porro, kes elab praegu oma majas üksi, ainult kass seltsiks. Kadunud abikaasa maksnud aga võlga ausalt kuni surmani.

“Kui Olev oli veel haiglas, siis maksin ise ka võlga 100 krooni kaupa,” meenutab Margarita Porro, kes arvanud, et seoses abikaasa surmaga on ka võlg Bimbo eest kustutatud, pealegi — koeragi enam pole.

Edasi loe Maalehest