"Kõik pessimistid ja haiged inimesed, kes ei oska ette vaadata, neile on ära tehtud ja hullumeelsest mõttest on paberil reaalsus saanud. See on puhas raha, puhas kasum, kõrgeltmakstud töökohad," kiitis Sults oma projekti, mis tema sõnul toob linnaeelarvesse maksutulu kuu ajaga sama palju kui praegu teenitakse aastaga.

Sultsi idee kohaselt ehitataks Paljassaare lahte kaks kultuurisaart ja üks kasiinosaar, kuhu koondataks kõik Tallinna kasiinod.

"Aga riigi tuge taga pole," pahandas Sults. Lätis oli tema sõnul sarnane mõte Daugava jõel ning kohe oli riigi raha toeks võtta, aga Läti projekt ebaõnnestus tobenaljakal põhjusel, nimelt ei suutnud kaks Riia linnaosa Sultsi sõnul saart omavahel ära jagada ja oligi projekt katki.

Nüüd saab alata ettevõtmise rahastamine. "Ega raha pole maailmast kuhugi kadunud," oli Sults enesekindel. Rahastajad tahavad valmis projekti, mistõttu peale detailplaneeringu kinnitamist saab otsida rahastajaid, kelle leidmine ei võta tema hinnangul üle poole aasta. Endal on tal taskus 150 eurot.

Sults ütles, et detailplaneeringu kehtestamine ei läinud talle midagi maksma, sest kogu töö tegid tasuta ära tema ise ja ta partnerid K-Projektist. Oma tasu loodab ta aga ikka kätte saada.

"Meie töö maksab Eurooopa turul keskmiselt 10 miljonit eurot," nentis Sults.