Tema sõnul oli Indrek Tarandi esitamine presidendikandidaadiks geniaalne käik, millega on terveks suveks segadus garanteeritud. „Aga kas see on siis mängukoht, kui me räägime Eesti olulisemast visiitkaardist välismaailmas,“ küsis Rannamäe.

„Superstaari saade lõppes ära, Tarandi ja Ilvese vastasseis tuli asemele,“ leidis ajakirjanik Sulev Valner. „ Arvan, et pole paha, et Tarand on Ilvese kõrvale seatud, seda selgemalt selgub lähema kahe kuu jooksul Ilvese tugevus Tarandi kõrval.” Valner rõhutas samas, et ka Tarand on väga tugev kandidaat, äärmiselt isamaaline ja muidu tore inimene.

Peeter Kaldre tuletas meelde Delfi artiklit, kus Keskerakonna aseesimees ja keskfraktsiooni liige Enn Eesmaa kinnitas, et ei saa välistada, et juhul, kui Indrek Tarand riigikogust edasi valijameeste kogusse pääseb, esitakse presidendikandidaadiks ka Edgar Savisaar. „Arvan, et valijameeste kogus pole ei Ilvesel ega Tarandil suuri šansse, aga Savisaarel on,“ arvas Kaldre.

Ka Kaldre leidis, et Ilves ja Tarand on maailmavaatelt liiga sarnased. „Ma ootaksin põnevusega, et on kaks või enam kandidaati, kes esitavad vastandlikke seisukohti, aga ma ei näe, mille üle Ilves ja Tarand teravalt väitlevad.“ Kaldre kordas oma varemöeldud väidet, et tegelikult peaks Ilvese vastu kandideerima ikka Edgar Savisaar. „See oleks vaidluse koht ja huvitav jälgida,“ sõnas ta.