Liblik andis augusti lõpus pressikonverentsi, kus selgitas tema firma Saarte Investeeringud ja Suklese firma Max Kinnisvara tüli tagamaid, kokkuleppeid ja lepingu detaile.

Indrek Leppik ütles Delfile, et Saarte Investeeringud sõna otseses mõttes valetavad selle lepingu sisu kohta. "Seal ta lihtsalt valetas pressikonverentsil osalenud ajakirjanikele," sõnas Leppik.

Mille kohta Liblik pressikonverentsil täpselt valeväiteid esitas, jättis Leppik kommenteerimata. Ta lisas, et Saarte Investeeringute ja Max Kinnisvara vahelise lepingu sisust ei saa rääkida, sest Saarte Investeeringud ei ole neid vabastanud konfidentsiaalsuse kohustusest. "Suurima rõõmuga räägiks, aga meil seda vabastust siiamaani ei ole. Me ei saa seda teemat kahjuks kommenteerida," kurtis Leppik.

"Meie andsime neile õiguse rääkida. Vabastasime nad sellest konfidentsiaalsuskohustusest, kuna meil ei ole mitte midagi varjata. Nemad siiamaani ei ole meile seda vabastust andnud."

Leppiku sõnul ei soovinud eile vahi alt vabastatud Sukles oma vahi all viibimist kommenteerida. "Andrus on vabaduses praegu ja ta ei tahtnud oma olmeteemasid seal üldse puudutada. See ei olnud see koht, kus ta oleks pidanud olema. Kohus tühistas selle vahistamisotsuse ja tegelikult ei olekski tohtinud teda vahistada. Tema jaoks ei ole see väga mugav seik ja ta ei taha seda kommenteerida," lausus Leppik.

Andrus Sukles võeti Harju maakohtu otsusega vahi alla 27. augustil ja vabastati 14. septembril.

Suklest kahtlustatakse karistusseadustiku paragrahvide järgi, mis käsitlevad mõrva omakasu motiivil ja kuriteole kihutamise katses. Karistusseadustik näeb mõrva eest karistusena kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistuse.