"Mina ei ole mitte midagi tellinud. Ausõna, ei ole! Ma ei saa üldse aru, kust sellised kahtlustused on tekkinud. Selle 10 000 krooni (Sukles sai Tullio Libliku maltsaks ja limukaks sõimamise eest 10 000 krooni trahvi; selle otsuse on ta ringkonnakohtus vaidlustanud - toim) pärast ei hakka ma ju 15 000 krooni kellelegi maksma. See oleks ju nonsenss," ütleb Sukles Intervjuus Äripäevale..

Prokuratuur väidab, et Sukles tahtis Libliku eluküünla omakasu eesmärgil ära kustutada. "Mis omakasu saab mul olla!? Kui Liblik oleks surnud, ei saaks mina ju projektist enam sentigi," leiab Sukles ja räägib samas mingisugusest mehest, kellega vestles ning kellele ta 15 000 krooni maksis.

"Oli üks... Poola päritolu või Läti... Minu seisukoht on, et Liblik võib rahumeeli valgete laudlinadega restoranilaua taga edasi süüa, aga maksku enda võlg ära ja lõpetame selle asja ära. Kui keegi läheb talle ütlema restoranilaua juurde, et vaata, Tulka, nii ei ole ilus. Maksa võlg ära, ehk see oleks aidanud," räägib Sukles mehest ja sellele Libliku hirmutamise eest makstud 15 000 kroonist. Sukles ütleb, et "poolaka" nime ta ei mäleta. "Ei tea jah. Olen täiesti veendunud, see oli Libliku saadetud tegelane. Et mind saaks vahele võtta ja jalust ära koristada."

Fakt on see, et 26. augusti õhtul pani politsei mõrvarühm Suklesel käed raudu ja sõidutas ta 20 päevaks Rahumäele elu üle järele mõtlema. "Ma olen kuulnud, et Liblikul on keskkriminaalpolitseis paar head nõuandjat. See tüüp, kellega rääkisin ja talle asja selgitasin, oli kindlasti Libliku ettesöödetud, et minust lahti saada," on Sukles veendunud.