Kolmapäeval võisid Viru keskuse külastajad näha, kuidas teisel korrusel Denim Dreami kaupluse juures tilkus vihmavesi otse käsipuule ja põrandal oli veelomp. Käsipuult pritsis vett ka esimesele korrusele

Viru keskuse haldusjuhi Rain Luksi sõnul on tavaline, et vihmaste ilmadega laseb klaasist katus aatriumis vett läbi. “Kuskil oli tekkinud pragu, tihendi ja seina vahel,” ütles Luks. Tema sõnul telliti kohe ka hooldusfirma viga parandama.

Samasuguseid probleeme on vihmase suve jooksul olnud ka Stockmanni viiendal korrusel tegutsevas Seppälä riidepoes, kus klaaskatuse tihendid vastu ei pea. Juhataja Aivi Kütsar rääkis, et kui vihm sajab teatud nurga alt, on kaupluse põrand märg. Klaaskatus on aga ainult poe proovikabiinide kohal, mistõttu on vihmastel päevadel riiete proovimine klientidele ebamugav. Kütsari sõnul lubas kauplusele ruume üüriv Stockmanni kaubamaja suve jooksul katuse parandada, kuid veel seda toimunud ei ole.

Viru keskuse katust parandanud firma Ermeesia juhataja Kristo Peerna sõnul on probleemide taga nii hoone projekti omapära kui ka ehitustöö kiirus.