Riigikantselei teatel on kavas laulupidude laulud kammerlikus seades akustilisele kitarrile. Kõlavad laulud nii esimeselt laulupeolt 1869. aastal kui ka käesoleva aasta laulupeolt.

Tallinna parimas vabaõhusaalis, Stenbocki maja õuel korraldatakse Riigikantselei ja Eesti Kontserdi koostöös kontserte juba 2001. aastast ning need on publikule tasuta.

Stenbocki maja õu on akustiliselt suurepärane kontserdisaal, mis ei vaja erilist võimendust. Kontserdisaal valitsushoone õuel on Euroopas ainulaadne.

Stenbocki majas toimuvad valitsuse istungid, seal töötavad igapäevaselt peaminister ja riigikantselei.

Esinduslik hoone Toompea põhjaserval kavandati algselt Eestimaa kubermangu kohtuasutuste jaoks, kuid valmimisel 1792. aastal sai sellest hoone ehitaja, Hiiumaa mõisniku krahv Jakob Pontus Stenbockilinnaresidents. Hiljem kasutati hoonet mitmel erineval otstarbel, alles 19. sajandi lõpus võeti see esmakordselt kasutusele kohtuhoonena.

Kohtud töötasid majas 1987. aastani. Seejärel seisis maja kümme aastat tondilossina kuni 1996. aastal alustati selle taastamisega valitsuse ja riigikantselei hooneks.

Teine kontsert Stenbocki maja õuel sel suvel toimub 8. augustil, kui möödub 14 aastat Vabariigi Valitsuse esimesest istungist Stenbocki majas ja toimub lahtiste uste päev.