Raplas toimuva 3. Raplarulli rulluisuvõistlusega seoses on täna kella 10-15 Rapla-Järvakandi-Kergu maantee km 0,9-1,2 (alates Maxima poest) liiklusele suletud ning ümbersõit on korraldatud Kuusiku tänava ja Kastani tänava kaudu. Kella 11.45-14.30 on liikluseks suletud Rapla-Järvakandi-Kergu maantee Raplast väljasõidul Raikkülani (7 km pikkune teelõik). Võistlustrassil on tagatud läbipääs operatiivsõidukitele ja ühistranspordile. Ümbersõit toimub Kehtna või Koikse-Lipa-Raikküla kaudu.

Rae vallas Jüris peetava spordiürituse ajal on kella 8-16 liikluspiiranguid Aruküla teel Jürist kuni Aruküla-Lagedi tee ristmikuni, piirkiiruseks asulavälisel teel on kuni 70 km/h.

Tartu maakonna teedel toimuva Elva rattaralli tõttu on liikluspiiranguid kella 12-17 marsruudil Elva-Kalme-Kirepi-Rõngu-Valguta-Rannu-Konguta kuni Valga-Tartu maanteeni ning tagasi Tartu poole kuni Vissini ning Vana-Tartu maanteed pidi Elvasse tagasi. Ettevaatust, teel on ratturid!

Esmaspäeval, 21. mail suletakse remondiks Rapla maakonnas Seli-Angerja tee km 1,4 asuv Seli sild. Sild on suletud orienteeruvalt 31.juulini, ümbersõit on tähistatud kohalikke teid mööda.

21. mail alustatakse teekatte remonttöödega Keila-Haapsalu maantee km 8,5-15,3 (Lehola-Vasalemma lõigul). Kiiruspiirang tasandusfreesimise lõikudel kuni 30 km/h ning liiklust reguleeritakse.