"Meie valimisprogramm ning tegevuskava on suunatud nii eesti kui ka vene, soome, läti või mis iganes muu rahvusest Eesti elanikele," kommenteeris Belobrovtsev Delfile.

Lõviosa kohalikest probleemidest on tema hinnangul samad kõigi Tallinna inimeste jaoks ning ei sõltu päritolust või emakeelest. "Oma lastele lasteaiakohti või linnas liikumiseks häid ühendusi soovivad kõik. Ka linna valitsemiskultuur ja elukeskkond mõjutab kõiki Tallinna inimesi," märkis Belobrovtsev.

"Samas peame vajalikuks pidevalt ja aktiivselt suhelda kõigi Tallinna elanikega, muuhulgas ka nendega, kelle kodune keel ei ole eesti keel. Näiteks nägime juba kevadel vaeva, et tutvustada meie ideid ja maailmavaadet ka vene keeles. Kasutasime selleks nii välireklaame ja ühistranspordi teavitusekraane kui ka klassikalist tänavakampaaniat," lisas Belobrovtsev.

"Viimase käigus käisime umbkaudu poolesajal korral seal, kus liiguvad Tallinna inimesed – tänavatel, väljakutel, kaubanduskeskuste juures. Seal suhtlesime aktiivselt otse kõige erinevamate Tallinna inimestega ning kaardistasime nende mured, ootused ja lootused, üritasime koos leida lahendusi pealinna kitsaskohtadele," selgitas Belobrovtsev.