“Olen seisukohal, et Vanalinna Hariduskolleegiumi nn Okasroosikese maja kasutamine peab leidma Tallinna Linnavalitsuse poolse lahenduse. Seda eriti olukorras, kus vajalikud kooskõlastused Okasroosikese maja ruumide kasutamiseks Vanalinna Hariduskolleegiumi kultuurikeskusena on andnud tänavu maikuus nii Tallinna Kesklinna Valitsus, Tallinna Haridusamet kui ka linna Kultuuriväärtuste Amet esindajad,” kirjutas Jaak Juske.

“Samuti väljendan Teie taotlusele toetust ka põhjusel, et Vanalinna Hariduskolleegium on oma tegevust alates 2004. aastast selgelt laiendanud (erivajadusega lapsed) ning kuna Aia 13 õppehoone on selgelt amortiseerunud, vajab Vanalinna Hariduskolleegium kiiremas korras selget lahendust ruumipuudusest tekkivale probleemile.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna taotluse alusel koguneb Tallinna koalitsiooninõukogu selles küsimuses, et arutada Vanalinna Hariduskolleegiumi ruumide küsimuse lahendamist. Oleme seisukohal, et Tallinna Linnavalitsus peab rakendama vajalikud meetmed, et lahendada probleem kooli jaoks soodsas suunas.”

Vanalinna Hariduskolleegium usub Tallinna koalitsiooni kainet meelt ning jääb lootma, et antud olukord laheneb kooli jaoks kõige valutumal viisil.