Tallinna volikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni liikme Hardi Volmeri sõnul ei arvesta tänased linnajuhid tihti kohalike elanike arvamusega.

"Nii kavandab linn täie hooga läbi Stroomi metsa magistraaltee ehitamist. Samas on kohalikud elanikud teinud ettepaneku moodustada Stroomi metsa maastikukaitseala. Eriti kummaline on asja juures see, et veel mõne aasta eest toetas keskerakondlane Vilja Savisaar sealse väärtusliku metsaala säilimist. Nüüd on aga tema abikaasa asunud linnapeana selle ilusa mereäärse roheala kallale," märkis Volmer.

Sotsiaaldemokraatide hinnangul piisab Põhja-Tallinna liiklusprobleemide lahendamiseks Sõle tänava rekonstrueerimisest, sest linna enda hinnangul on plaanis mitmed piirkonna sadamad lähitulevikus sulgeda.

Teine kuum teema on hetkel Põhja-Tallinna linnaosas Kalamaja kalmistupargi uuendamisplaan. "Sotsiaaldemokraadid tunnustavad linna soovi endise kalmistu ala korrastada, aiaga piirata ja tähistada. Samas ei saa nõustuda plaaniga rajada haudade peale laste mänguväljak ja koerte jalutusplats," rõhutas Volmer.

Sotsiaaldemokraadid teevad ettepaneku viia mõlemas küsimuses linnaosas läbi rahvaküsitlus.