„Pealinnas panevad kõik erakonnad välja raskekahurväe ja SDE on samuti väljas väga tugeva nimekirjaga,“ ütles erakonna Tallinna piirkonna esimees Andres Anvelt. „Viimased uuringud näitavad sotside toetuse kasvu Tallinnas ja teeme kindlasti ka väga hea valimistulemuse,“ lisas Anvelt.

Põhja-Tallinna, Haabersti ja Kristiine valimisringkonnas on esinumber sotside riigikogu fraktsiooni juht Eiki Nestor, teisel kohal on endine europarlamendi liige Katrin Saks ja kolmandal riigikogu liige Hannes Rumm.

Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita valimisringkonnas on esinumber erakonna Tallinna piirkonna esimees Andres Anvelt, teisel kohal abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja kolmandal kohal on linnavolikogu liige Maimu Berg.

Mustamäe ja Nõmme valimisringkonnas on esinumber erakonna aseesimees Peeter Kreitzberg, teisel kohal Tallinna volikogu liige Mart Meri ja kolmandal kohal volikogu liige Kadi Pärnits.

Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas toimub kandidaatite nimekirja koostamine piirkonnaorganisatsioonides, kus valitakse kandidaatide järjestus. Kandidaatide üldnimekirja kinnitab erakonna valimiskogu 16. jaanuaril.