Tallinna volikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimehe Maimu Bergi sõnul on Männiku teel toimuv järjekordne näide Tallinna linnaplaneerimise tänasest seisust. „Ühel aastal istutab linn suure hurraaga 150 puud, mõned aastad hiljem otsustab need aga hävitada, sest sõidutee tuleb igaks juhuks laiem ehitada. Selline käitumine ühele rohelisele pealinnale küll au ei tee,” märkis Berg erakonna teatel.

Ka linna keskkonnaamet ei toeta sellisel kujul Männiku tee laiendusprojekti, sest see ei parandaks piirkonna ühistranspordi liiklust, vaid suurendaks ainult rasketranspordi koormust Männikul, vahendas Berg ameti juhataja sõnu.

Sotsiaaldemokraatide hinnangul piisab täiesti teelaiendusest sellises ulatuses, et puuderead säiliksid. „Sel juhul ei surutaks ka jalakäijaid kitsale ribale autotee ääres, vaid praegune ilus ja lai kõnnitee jääks alles,” ütles Maimu Berg.

Sotsiaaldemokraadid kutsuvad kõiki oma toetajaid osalema täna õhtul kell 19.30 Karusmarja bussipeatuses toimuval miitingul, kus avaldatakse protesti Männiku tee pärnade maha raiumise ja neljarealise sõidutee ehituse vastu.