"Täna 29.09 kell 16:30 toimub Reformierakonna peakontorist üle tee (Tõnismägi 12 ees) meeleavaldus valitsevate poliitikute vastu. Väljaastumise eesmärk on anda oma isikliku kohalviibimisega selge signaal, et meile ei meeldi valelik ja vassimist täis poliitika. Nõuame ausust ja vastutamist valijate ees: tahame teada, kes pani raha reformierakondlase ämma kappi ja mida ta selle eest vastu sai," seisab Facebookis loodud lehel

Meeleavaldusele soovitatakse kaasa võtta plakateid ja muidugi ka raha, mida saab rahakappi panna.

Kohapeal lubatakse ka jagada vilesid neile, kel endil vilet kaasas pole, et saaks valetajaid ja ülbikuid poliitikast välja vilistada.

Samasugune üritus on plaanitud ka Tartus samal ajal Reformierakonna sealse kontori ees  ning ka sellekohane teade on Facebookis üleval.

Tallinna kodulehel on kirjas, et Tõnismägi 12 ja 14 vahel on tänaseks registreeritud kl. 16.30-17.30 avalik koosolek "Valeliku poliitika vastu" ning selle korraldaja on Mikk Mägi.

Avalik koosolek on registreeritud ka Reformierakonna kontori ees Tõnismägi 9 hommikul kella 9 õhtul kella 19ni, eesmärgiga tutvustada liberaalset maailmavaadet, korraldajaks Reformierakonna Tallinna piirkonna arendusjuht Rene Ilves.