„Tahtsin ainult rindu natuke tõsta. Nüüd on mul sellised kohutavad pornotissid,“ kurdab kolm last sünnitanud ja imetanud 52-aastane Hannele Iltalehtile.

Rinnad on tema arvates häirivalt suured. Need ei sobi saleda kehaga. Ka endised riided ei mahu enam selga.

„Kui mulle on kõigele lisaks veel pandud mürgised implantaadid, on see tõesti kuritegu!“

Soome eraarst soovitas kõigepealt 10 detsiliitri suurust implantaati, aga lõikuse hind oli liiga kõrge. Hannele pöördus seejärel Soome kosmeetikaettevõtja Tiina Jylhä poole, kelle sõnul on väikseim võimalik implantaat 2,5 detsiliitri suurune. Hannele võõrastas nii suuri rindu, aga hind otsustas.

Operatsioon tehti Tallinna kliinikus pool aastat tagasi juuli alguses. Allakirjutamiseks anti kaks paberit – ühel olid isikuandmed ja teine oli tühi. Kui Hannele ja tal kaasas olnud täiskasvanud tütar imestasid tühjale paberile allakirjutamise üle, öeldi, et see on vaid formaalsus ja anestesioloogi jaoks.

Hannele rõhutab, et ei andnud ühelgi hetkel luba suuremate implantaatide paigaldamiseks. Kui ta aga pärast operatsiooni ärkas, olid rinnad hiiglaslikud.

Silikoonide suurus oli ligi 3,5 detsiliitrit, igal juhul olid need palju suuremad kui Hannele soovis. Selgus, et soovitud ja makstud rindade tõstmist tehtud ei olnud.

Kui Hannele pöördus tarbijakaitsesse, esitas vastaspool tema poolt alla kirjutatud paberi. Dokumendi järgi oli ta suuremate implantaatidega nõus olnud. Hannele usub, et Tallinna kliinik kasutas ära tühjalt alla kirjutatud paberit.

Vaata fotosid Hannelele Tallinnas paigaldatud rindadest Iltalehti veebilehelt.