Solarise tegevjuht Anneli Palvadre selgitas Delfile, et eile pisut enne kella 20 hakkas Solarises tööle tulekahjualarm, mistõttu paluti inimestel keskusest turvakaalutlustel lahkuda. Mõne minutiga selgus, et tegemist on valehäirega, mille põhjustas keskuse parklasse kõrge järelhaagisega siseneda otsustanud auto.

"Autojuht ei kuulnud, et järelhaagis parklasse sisenedes kõrgusepiirdele vastu läks ning jätkas sõitu, tõmmates maha esimese veesprinkleri pea ja käivitades automaatselt ka tuletõrjealarmi," ütles Palvadre.

Palvadre sõnul teatati seitse minutit hiljem inimestele, et tegu oli valehäirega ning kino ja kogu keskus jätkasid tavapärast tööd. "Täname külastajaid mõistva suhtumise eest ja vabandame siiralt võimalike ebamugavuste pärast," vabandas Palvadre ning lisas, et kinokülastajad saavad poolelijäänud filmi piletid vahetada uute vastu.

Kümmekond päeva tagasi huligaanide poolt käivitatud tuletõrjealarmi osas on politseile tehtud avaldus, millele tänaseks veel Solarislee tagasisidet pole tulnud.