„Teeme filmisõpradele parima võimaliku avamiskingituse ning pakume Cinamoni boonuskaardi omanikele kogu neljapäeva jooksul kõiki filme vaatamiseks tasuta,“ ütles Cinamoni turundusjuht Evelyn Laar, kelle sõnul on boonuskaardi programmiga sel sügisel liitunud juba üle kümne tuhande inimese. Cinamoni boonuskaarti saab taotleda nii kinokeskuse fuajees kui ka kino kodulehel, avakingitust on võimalus saada ka veel samal päeval boonusprogrammiga liitujatel.

Avapäeval toimuvad kinoseansid alates pärastlõunal kella 14:45st kuni hilisõhtuni välja. Avapäeva kavas on lisaks uuele menufilmile „Psühhiaater“ ja kohalikule linateosele „Püha Tõnu kiusamine“ ka 3D-animatsioon „Taevast sajab lihapalle“ nii eesti kui vene keeles.

Kui eelnevad filmid jäävad kinodesse jooksma ka edaspidi, siis avapäeva eriprogrammis on veel 1980. aastal Oscari pälvinud filmi „Fame“ uusversioon, palju furoori tekitanud komöödia Brüno ning ka ülimenukas vampiirifilm Videvik, mis on soojenduseks kuu lõpus ekraanidele jõudva sama saaga teisele filmile Noorkuu.