"Sõjaväelogistikute jaoks algab Kevadtorm veidi varem, kuna meie peame tagama, et suurõppusele saabuvad üksused ning tuhanded kaitseväelased ja kaitseliitlased saaksid õigel ajal ja õigest kohast kätte neile mõeldud varustuse ja laskemoona," ütles logistikapataljoni staabiülem kapten Asso Treksler.

Õppuse Kevadtorm raames hinnatakse, kuidas logistikapataljon planeerib ja viib läbivarustusoperatsioone ning kasutab erinevates olukordades oma allüksuste transpordi-, remondi- ja toitlustusvõimekusi. Õppusel osaleb enam kui 250 logistikapataljoni kaitseväelast. Nendega liitub kevadtormil ligi 70 kaitseväelasest koosnev logistikakeskuse staap, mis paikneb alates 5. maist Pärnumaal Eametsas.

Logistikapataljoni üksused liiguvad õppusele kuni viieteistkümnest kaitseväe sõidukist koosnevates kolonnides 2. mail ajavahemikus kell 06.30 - 17.00 marsruudil Tallinn-Paldiski maantee-Laagri-Pärnu maantee-Pärnu-Riia maantee-Valga maantee-Kilingi-Nõmme.

Sellel aastal toimub 5.-23. maini kaitseväe õppus "Kevadtorm" Lõuna-Eestis. Tänavune "Kevadtorm" on läbi aastate suurim - õppusel osaleb kokku ligi 6000 kaitseväelast Eestist ja liitlasriikidest, samuti kaitseliitlased ja reservväelased.