Liikluspiirangud kehtivad kahel päeval, 29. juunil alates kella ühest öösel kui 30. juuni südaööni, kell 23.59. Piirangud kehtivad lõigul Vabaduse väljakust kuni Tondi tänava alguseni.

Transpordiameti hinnangul meenutab piirangutega liikluskorraldus 2014. aastal Pärnu maantee trammitee remondi ajal kehtinud korraldust.

Filmivõtete perioodiks peab olema tagatud operatiivsõidukite läbilaskmine.

Kogu perioodi jooksul jätkub ühistranspordi liiklus, võimalik on ühistranspordiliikluse ajutine seiskamine maksimaalselt 15 minutiks korraga.

Jätkub ka liiklus Liivalaia ja Suur-Ameerika ristmikul, kuid võimalik on seal liikluse ajutine sulgemine neil päevil maksimaalselt viieks minutiks korraga.

Pärnu maanteel säilib sel perioodil jalakäijate liiklus, kuid jalakäijate ohutuse ja lennuliikluse huvides on võimalik peatada filmivõtete või ülelennu ajaks liiklus kuni 15 minutiks.

Peab olema tagatud külaliste ligipääs Pärnu maantee 69 asuvasse Perekonnaseisuametisse, ligipääsu ei saa peatada kauem kui 5 minutit.

Pärnu maanteel peab saama kasutada ühte sõidurada öistel kellaaegadel, mis võtteid ei toimu – 29. juunil kella 1-st kuni kella 6.00ni ja 23.00-24.00 ning 30. juunil kuni hommikul kella 6-ni ning õhtul 23.00-südaöö.

Liiklus jätkub neil päevil ka Tehnika, Koidu ja Vana-Lõuna tänavatel, kuid ka seal võib esineda ajutisi liikluse peatamisi kuni viieks minutiks korraga.

Linn lubab võtete perioodiks sulgeda väljasõidud Pärnu maanteele Sakala tänavas ja Süda tänavast, Roosikrantsi tänavast, Hariduse tänavast, Tõnismäe tänavast, Tatari tänavast Pärnu maanteele (seda erandiga Perekonnaseisuametisse minejaile).

Samuti suletakse väljasõidud Pärnu maanteele Luha ja Vineeri tänavatelt, Diakonissi pargi väljasõidu tee, liaks neile veel Paide tänava väljasõit, Magdaleena tänava ja Rapla tänava väljasõit.

Sulgemine eeldab turvaalade loomist ühistranspordi peatuste lähedusse ja ulatuslikku teavitamisplaani liiklusmuudatustest trammides, bussides, ühistranspordi peatustes ja muude vahenditega. Lisaks infotahvlitele ja teadaannetele peavad info inimesteni tooma ka vabatahtlikud peatustes.