Uuel omanikul on investeerimiskohustus välja arendada 2013. aastaks Keila haiglahoones hooldusravikeskus ja hooldekodu. Regionaalhaigla andis uuele omanikule üle hooldusravi kliiniku tegevuse ning kõik rendilepingutega kaasnevad kohustused ja õigused.

Täna sõlmitud lepingu alusel läheb SA PJV Hooldusravile üle investeerimiskohustus, mis näeb ette 2013. aastaks Keila haiglas hooldusravikeskuse ja hooldekodu väljaarendamise. Kuna ilma rahalise toetuseta ei ole nii mahuka projekti realiseerimine mõeldav, esitas SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla projekti rahastamiseks taotluse Euroopa Regionaalarengu Fondist (ERF) toetuse saamiseks. Sotsiaalminister allkirjastas 6. augustil 2010 käskkirja, millega kiitis heaks projekti Keila haiglas õendus- ja hooldusteenuste infrastruktuuri arendamiseks Euroopa Liidu struktuuritoetuse vahendite kaasabil. Projekti kogumaksumus on 131,9 miljonit krooni, millest ligi 61,2 miljonit eraldatakse ERF-st, ülejäänu peab lisama projekti elluviija. Keila haigla müügitingimus oli, et ostja viib ellu struktuurfondi toetuse saanud arendusprojekti ning tagab tervishoiu- ja hooldusteenuste osutamise jätkusuutlikkuse Keilas, suudab leida rakendust hoone kasutamata pinnale ja omab vahendeid investeeringuteks.

Müügitehinguga anti PJV Hooldusravile üle Keila haiglas tegutsenud 60 voodikohaga hooldusravi kliinik. Koos tegevuse üleandmisega antakse PJV Hooldusravile üle ka hooldusravi teenuse osutamiseks Eesti Haigekassaga sõlmitud lepingu vastav maht. Uue omaniku juures jätkavad tööd regionaalhaigla senise hooldusravi kliiniku töötajad. Uus omanik on alustanud päästeametiga konsultatsioone hoone tuleohutussnõuetele vastavusse viimise ajagraafiku osas.

Keila haiglas tegutses aprilli alguseni järelravi kliinik, mis praegu jätkab 90 voodikohaga ravitegevust Põhja-Eesti regionaalhaigla Hiiu korpuses.

Keila haigla müügihind on 25 miljonit krooni.