„Enamat ei saa kelleltki nõuda ja vabadus ettevõtlusega tegeleda peab riigikogu liikmel olema, peaasi et kogu vajalik info on antud neile, kes seda teadma peavad,” ütles Michal Eesti Päevalehele.

„Naisega kokku saime 2009. aastal palka 2,8 miljonit krooni (178 963 eurot — toim),” ütles Rahumägi. „Jah, ma kandideerin riigikogu valimistel, kuigi suvel olin veel kahevahel. Praegu pole mul muud valikut, rünnak oli selleks liiga räige, et loobuda,” kinnitas ta.

Kui 2007. aastal toimunud riigikogu valimistel kandideeris Rahumägi Ida-Virumaal 2144 häälega Reformierakonna esinumbrina, siis nüüd kandideerib ta Tallinnas Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine ringkonnas. Seekord siiski mitte esinumbrina.

Kuigi Reformierakonna sisevalimised alles käivad ja valimisnimekirjad pole veel lõplikult lukku pandud, on teada, et selles ringkonnas on esinumbriks Taavi Rõivas, kes möödunud valimistel kogus uustulnukana ringkonna teise numbrina 1701 häält.

Rahumäe sõnul ei tasu siit mingisugust konflikti otsida, sest ta soovis sellel korral ise Tallinnas kodu lähedal kandideerida.