Raik ja Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder tõdesid tänasel kohtumisel, et kooli asukoht Pirital on koolipere jaoks parim valik ja kasu toob akadeemia olemasolu ka linnaosa elanikele. Rektor sõnas, et iga kool peab kandma hoolt oma kogukonna eest ja avatud ollakse koostööks nii linnaosa koolidega kui ka linnaosavalitsusega, vahendas Pirita linnaosa pressiesindaja.

„Piritalaste jaoks on kõige olulisem, et järgmise kolme aasta jooksul saab loodetavasti korda Kase tänava hiigelkrunt. Samuti taotleme raha, et saada meie hooned korda ja arendada neis 21. sajandi ettekujutusele vastavat õpet,“ rääkis Raik.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder ütles, et linnaosa seisukoht on olnud alati, et sisekaitseakadeemia peab jääma Piritale ja tal on hea meel, et elanikele toovad kasu nii varasemad kokkulepped kooliga kui ka selle areng tulevikus. „Ühiselt oleme parandanud näiteks Kase tänava elanike parkimisvõimalusi ning kaasanud teineteist erinevate ürituste korraldamisel,“ ütles Mölder. Samuti lisas ta, et krundi jäämine kooli käsutusse annab linnaosale ja elanikele teatava kindlustunde Kase tänava edasiste arengute ees.