"Uued kohalike volikogude valimised pole enam kaugel ja eks Keskerakond läheb Pärnus kohalikele valimistele tõsiste kavatsustega ja täisressurssidega. See, et praegusel hetkel fraktsioon lõpetas tegevuse jääb loodetavasti ajutuseks," ütles Simson Delfile.

"Mis aga puutub lahkujatesse, siis eile neist paariga ma alles kohtusin, nad vaatasid mulle silma sisse ja lubasid, et neil pole kavatsust kuhugi minna. Ma arvan, et nii kiiresti meelt muutvatel meestel tegelikult poliitikas pikka põlve olla ei saa. Ka valijad nii kiire meelemuutusega inimesi tegelikult ei tunnusta," arvas Simson.

"Ma arvan, et korrektne on see, et neil on kuskil olemas juba ka avaldus erakonnast lahkumiseks," lisas Simson, kelle sõnul leitakse lõplik lahendus tõenäoliselt teisipäeval toimuval piirkonna juhatuse koosolekul.

Simsoni sõnul ei tähenda fraktsiooni lagunemine, et Pärnu linnavolikogus Keskerakonna häält üldse enam ei kostaks, seda jäävad tema sõnul esindama Svetlana Tšipurina ja Hillar Talvik.
"Seal on tublid keskerakondlased, kes ka fraktsioonita saavad esindada Keskerakonna häält. Nagu me teame -  ka üks mees on lahinguväljal sõdur. Me kindlasti toetame oma inimesi volikogus ja töötame läbi materjalid, et meie sõnum kostaks Pärnu volikogus edasi," sõnas Simson.

Pärnu linnavolikogu keskfraktsioon lõpetas täna tegevuse, kui Pärnu linnavolikogu liikmed Ranno Künnap, Jaanus Ots, Margus Tammekivi ja Garri Suuk esitasid linnavolikogu esimehele avalduse fraktsioonist lahkumiseks.