Jõulupidu šimpansidele toimub 25. detsembril kell 13 seoses sellega, et Viasat hakkab kolme šimpansi vaderiks. "Kirjutame seal lepingule pidulikult alla. Šimpansidele tehakse meelepäraseid kingitusi maiustuste - igasugused puuviljad, banaanid ja muud. Pisut ka show-d ja kindlasti toimub ka midagi lastele," ütles Kaal Delfile.

Kaal sõnas ka, et kuigi teistele loomadele pole mingit koordineeritud jõulumenüüd küll ette nähtud, peetakse neid ikkagi meeles. "Eks sel päeval tööl olevad talitajad ikka oma lemmikuid natuke hellitavad."

Loomad natuke pelgavad uusaastapauke

Kuidas aga loomad pühade ajal ja eriti just aastavahetusel taevasse lastavasse ilutulestikku suhtuvad? "See on ikka selline ebatavaline nähtus. Õnneks on meil ümberringi natuke tühja maad, nii et see raketimajandus päris aeda sisse ei tule. Päris uued majad, mis meil vastu aeda on ehitatud, nendes ei paista veel keegi elavat. Eks loomad rakette ikka natuke kardavad, aga õnneks jääb see pisut kaugemale," vastas Kaal.

"Loomaaed on pühade ajal lahti nagu ka kõigil muudel päevadel. Me oleme avatud aastas 365 päeva, mõni aasta koguni 366. Oleme jõulupühad ja 1. jaanuar ja kõik päevad lahti,"  ütles Kaal ja kutsus kõiki loomaaeda külastama.