Nii ei esine pühapäeva õhtul saates ei Siim Kallas, Marina Kaljurand ega Mart Helme. Favoriidiks peetud Kallas seatakse üles riigikogu teises voorus ja teda on lubanud siis toetada koos Reformierakonnaga ka sotsiaaldemokraadid.

Kallas sõnas Delfile, et ta tunneks end ehk ETV teledebatist kõrvalejäämisest puudutatuna siis, kui ta oleks presidendivalimiste eel vähe esineda saanud. „Mul pole kohe üldse põhjust kurta, et olen saanud vähe esineda,“ osutas Kallas. „Mul on olnud võimalus oma seisukohti esitada igasugusel moel: küll kõnedena, artiklitena, esinemistena,“ nentis ta.

Kallas lisas, et kuigi presidenti valib riigikogu, siis debatte on peetud nagu oleksid otsevalimised ning need on olnud väga mahukad. Nii leiab Kallas, et see on kutsujate ehk iga meediaväljaande enda otsustada, millised kandidaadid debattidele ja saadetesse kutsutakse. „Mina teen nii, nagu meedia valik on,“ lausus Kallas ja lisas, et alati ei õnnestu tegelikult hoopis tal endal kohale minna, sest paljud asjad kattuvad.