Obinitsas algab lihavõtete tähistamine 12.aprillil kell 00.00 lihavõtteteenistusega Obinitsa kirikus, peale teenistust on võimalik kirikus kella lüüa. Kell 11 etendub setu ateljee-galeriis näidend „Minkõst tsirguq laulva”, samuti saab nautida isurite laulukava. Kell 12.30 algab setu seltsimaja hoovis munaveeretamine.

Seltsimajas on avatud kohvik. Soovijatel on võimalus külastada Obinitsa muuseumi, milleks hõigatakse grupid kokku seltsimaja õuel orienteeruvalt kell 12, 13 ja 14. Soovijatel on võimalus käia etteteatamise korral ka esmaspäeval, 13.aprillil ja teisipäeval, 14.aprillil kell 13-14 Obinitsa kirikus, võimalus on ka kella lüüa.

Traditsiooniline lihavõttepühade tähistamine Värskas algab täna hilisõhtul kell 23.30 öise teenistuse ja ristikäiguga Värska kirikus. Homme saab Värskas kell 12 veeretada mune loomkal, mängida mänge ja valida kaunimat muna, kuulata seto leelot ja nautida pillimängu.

Liivast munaloomkad on homme ehitatud veel paljudesse küladesse Setumaal. Näiteks Mikitamäel kogunetakse munaloomka juurde kell 12, Laossinas kell 14, Luhamaal külamaja hoovi kell 12, Nedsajas kell 17.