"Eile oli meil pikem infovahetus peaministriga. Ütlesin siis ja ütlen ka praegu: mina olen oma ettepaneku teinud - ministrid ei tohiks riigikogu liikmeid äriühingute nõukogudesse nimetada ja tänased riigikogu liikmed tuleks nõukogudest tagasi kutsuda," kirjutas Sester Facebookis.

"Mis seal rasket, ebaselget või keerulist on? Minu taga arutelu ei seisa. Kui keegi tahab muid ettepanekuid teha, siis on see tema õigus, mitte kohustus. Minu arusaama sellest, et riigikogu liikmed ei tohiks kuuluda äriühingute nõukogudesse jagavad täielikult nii minu koduerakond IRL kui ka sotsid. Margus Tsahkna, erakonna esimehe ja minu asendajana puhkuse ajal, omab täpselt sama informatsiooni ja mis kõige tähtsam - jagab täpselt samu väärtushinnanguid," lisas Sester.

"Sõbrad, ärge kartke arutelu ja vaidluseid. Tehke neljapäeval valitsuses otsused ära, lõpetage põhiseaduslik vastuolu ja lähme edasi! Meil on muid teemasid, mille üle vaielda küll ja küll, alates kohalike omavalitsuste rahastamismudelitest kuni alkoholiseaduseni," kirjutas rahandusminister.