Seppik rääkis Kuku raadiole antud intervjuus, et Kapo aruanne on väga tõsiseltvõetav dokument, Savisaar peaks nüüd täpseid selgitusi jagama ja need selgitused peavad olema veenvad.

"Siin ei aita niisugune üldine jutt Vene eriteenistustest ja Eesti kapo koostööst jne. Siin niisuguse üldise poliitilise demagoogiaga enam läbi ei saa, siin on nii, et võta punkt, oli - ei olnud, milline on seletus sellele, millised mälestused sellest hetkest on Edgar Savisaarel. /.../ See on väga tõsiseltvõetav dokument ja Eesti kaitsepolitsei vähemalt oma vastuluure osas minu arvates on väga tõsiseltvõetav organisatsioon," lausus poliitik.

Seppik märkis, et kapo aruanne tuleb väga tähelepanelikult läbi lugeda, enne kui abilinnapea Deniss Boroditši süüdistama asuda. "Ma arvan, et teda pole üldse milleski mõtet süüdistada, sest aruandest selgub ainult üht - et ta oli seal juures. Kas ta oli kogu aeg juures, kas ta oli aktiivne ja kolmandaks, mida ta tegelikult seal vestlusel rääkis kapos, mida nähtavasti me kunagi teada ei saa, näitab seda, et kapo suhtumine on siin ka mõnevõrra erinev. Üks on ikkagi poliitiline juhtfiguur ja teine on inimene, kes oli juures".

Seda, et Venemaa Raudtee president Vladimir Jakunin omal algatusel Keskerakonnale raha pakkus, Seppik ei usu.

"Ma ei kujuta ette, et härra Jakunin võiks tulla selle peale, et hakata Keskerakonnale raha kõigest väest põue toppima," sõnas ta ja lisas, et sellisel juhul oleks olnud lihtne jutt kiiresti ära lõpetada.