"Tavaline töödokument, selle koalitsiooni poliitika peegeldus ja jätk. Siin midagi erilist ju välja mõeldud ei ole ja mina ei usu küll, et seal tundide viisi millegi üle väga vaieldi. Kui millegi üle üldse, siis selle üle, millise koha keegi saab. Kas Reform saab majandusministri koha või mitte, mulle tundub, et pigem käisid arutelud selle üle," kommenteeris Seppik Delfile.

"IRLi kõik lubadused, mis olevat justkui sees, tegelikult neid seal ju ei ole. Kui te loete lepingut, mida pakuti ja seda, mis nüüd välja tuleb. Kodukulud ei kavatse nafta hinna tõusuga üldse alaneda. Sellest tasuta kõrgharidusest ei saa suurt midagi aru, mismõttes see nüüd rohkem tasuta on kui enne," küsis Seppik.

Ministrikohtade suhtes Seppikul seni etteheiteid ei ole. "Isikuliselt ei ole küll midagi ette heita ja mulle meeldib ka see Reformierakonna printsiip, et see, kes ikka esimest korda kandideerib, ei saa kohe ministriks," sõnas Seppik.

"Tegelikult oli tulemus oodatud. Ainuke ootamatus oli see, et ka mina tõepoolest arvasin, et Reformierakond nõuab endale majandusministri portfelli, aga nii ei läinud," lisas poliitik.

Seppik arvab, et majandusministrina jätkab IRList Juhan Parts, Mart Laarile pakuks Seppik pigem kaitseministri kohta. "Aga mine seda Mart Laari tea, kas ta nüüd lõpuks ikka üldse läheb. Mart Laari unistus on olnud ikka välisministri portfell."