Viimase paari nädala jooksul on Selveris ostude sekka sattunud hallitama läinud juustu. Tegemist oli tootja poolt pakendatud toodetega, mis idee poolest ei peaks hallitusjuustud olema, kirjutab Oma Saar.

Samuti on ostjad läinud õnge halvaks läinud kala ostmisega. Taivo avastas, et tema ostetud lõhe on riknenud, kui hakkas kodus seda sööma. “Kohe pakendi avamisel oli selge, et see kala on halb,” rääkis mees.

Et kala päris raisku ei läheks, andis ta selle oma koerale, kes omaniku sõnul sööb absoluutselt kõike. “Koer nuusutas korra ja pissis sellele peale, isegi tema ei tahtnud,” ütles Taivo.

Kui Taivo pääses vaid kerge ehmatusega, siis Kairi pidi tänu riknenud kalale üle elama piinliku seltskondliku hetke, kui avas Selveris pakendatud suitsupaltuse pidulauas, külaliste ees. “Hais oli nii jube, et ajas oksele,” kirjeldas naine.

“Kuna hetkel on augustikuu, siis riknevad kõik toiduained väga kiiresti,” tõi poe juhataja Iige Laes põhjenduseks.

Samas kinnitas ta, et saaliteenindajad kontrollivad kauba kvaliteeti nii enne selle väljapanekut kui ka korduvalt päeva jooksul. “Vabandame, kui mõni riknenud toode on jäänud saaliteenindajatele märkamatuks ning sattunud kliendi ostukorvi,” ütles ta. “Saaliteenindajad annavad endast parima, et ebakvaliteetsed tooteid lettidel ei oleks.”