"Me ei ole ju täna midagi uut teada saanud. Vastasel juhul oleks ilmselt menetlus veidi teisiti toiminud kui lihtsalt lehte lekitatud esiküljeloo kaudu. Või ma eksin? Venemaa praeguste võimude huvi Keskerakonna ja tema esimehe suhtes on teada-tuntud juba aastaid. Kui mitte varem, siis 2004. aastal sõlmitud koostöölepinguga Ühtse Venemaaga kinnitati see vastastikuste huvide seos ametlikult," kirjutab Mihkelson oma blogis.

"Savisaare korduvad ja demonstratiivselt salajased Venemaa-visiidid on kahtlustele vaid lisanud hagu. Pole ju ka mingi saladus, et Savisaare tutvusringkonnas on mitmeid Venemaa eriteenistuste taustaga nimesid. FSB endine direktor Sergei Stepašin ja kunagine Nõukogude Liidu välisluureohvitser Vladimir Jakunin on vaid eredamad näited," märgib IRLi poliitik.

"Kogu sellest skandaalist jääb mulje, et see on eeskätt Savisaare enda huvides. Kas pole siin mitte peamine soov näidata ennast märtrina ning seeläbi haarata kinni viimastest õlekõrtest kaduma kippuva populaarsuse teel. Pole ju viimasel ajal temast ju eriti ka kuulda olnud. Igatahes on tegemist äärmiselt mageda looga ning vähegi iseseisvalt mõtlevad inimesed peaksid tegema sellest omad järeldused. Kindlasti peaksid sarnased skandaalid kuuluma meil juba ammu minevikku."