Neinar Seli sõnul kasvas tema külasse veetud elektriliini ümber võsa ning langevad puud tekitasid üha enam elektrikatkestusi, kirjutab ERR Uudised. Lisaks olid võsastunud ka mõned sissesõiduteed, mis kaardil on olemas, kuid reaalselt seal läbipääsuvõimalus kohati puudus.

"Võtsin ise ühendust Otepää Looduspargiga ning küsisin, kas üldse ja mida tohib maha võtta. Nagu aru sain, seadusele võib liini alt kahe meetri ulatuses puid maha võtta ning sama kehtib ka teeäärte kohta," selgitas Seli.

"Minule teadaolevalt võeti maha kuivanud puid vaid liini- ja teekaitsevööndis ning kui tõesti on maha võetud ka mõni vööndist väljas olev puu, olen šokeeritud ning kompenseerin mõistetavalt koheselt tekitatud kahju ja olen nõus istutama uued puud," ütles Seli.

Eesti Päevaleht kirjutas, et Seli lasi temale kuuluval kinnistul Otepää looduspargis puid ilma loata maha võtta. Kriminaaluurimiseni viinud metsaraie toimus Otepää looduspargi metsaste küngaste vahel sinetava idüllilise Pülme järve ääres, mille kõrgetele ja järskudele kallastele on Seli endale suvemaja ehitanud.