Lepik von Wiren selgitas sotsiaalmeedias, miks ta on otsustanud erakonna esimeheks kandideerida. Näiteks tõi ta välja, et Eesti peab olema demokraatia majakas ning pressi- ja sõnavabadus peavad kehtima. Lisaks peab riigis olema sõltumatu õiguskaitsesüsteem ning tagatud inimõigused.

Eesti kolm prioriteeti on Lepik von Wireni hinnangul Eesti inimesed, Eesti territoorium ja heaolu. Ta jätkab: "Meie inimesi, meie territooriumi, eestlust, eesti keelt ja kultuuri aitab kõige paremini kaitsta ja hoida liikmelisus ja aktiivne osavõtt Euroopa Liidus, NATOs ja teistes rahvusvahelistes organisatsioonides."

Lisaks peab NATO Küberkaitsekoostö Keskuse rahvusvahelise koostöö juht Lepik von Wiren oluliseks riigi loodud häid tingimusi ettevõtluse ja investeerimise jaoks. "Need, kes iseseisvalt hakkama ei saa, nende abistamiseks peab riik õla alla panema."

Seedri konkurent peab oluliseks ka investeeringuid kultuuri, sporti, loodusesse, põllumajandusse ja taristusse. Peale selle innustab ta vaatama tulevikku ning muutma Eesti elukeskkonda atraktiivsemaks.

"Tehes õigeid otsuseid praegu, vaatavad ka tulevikus teised riigid meid kui edukat IT- ja küberriiki ning riiki, kes juhib hariduse kvaliteedi edetabeleid," seisab Lepik von Wireni postituses. Ta lisab, et riik peaks olema õhuke

Isamaa 20-liikmelisse eestseisusesse kandideerib 28 inimest. Uue valitsuse Isamaa viiest ministrist kandideerivad sinna Raivo Aeg, Riina Solman ja Urmas Reinsalu. Eestseisusesse pürgijate seas on ka ettevõtja Tõnis Palts, Avalikult Rail Balticast juhatuse liige Priit Humal, ettevõtja Kaspar Kokk, mitmed riigikogu liikmed ja erakonna piirkonnajuhid.