Aruanne on esitatud registrile 27. juunil 2001 ja sellele on alla kirjutanud juhatuse liikmetena firma asutajad Argos Kracht ja Rauno Kuber, kirjutas Eesti Päevaleht.

Umbes kuu aega hiljem, pärast seda, kui Eesti Päevaleht hakkas Domexi vastu huvi tundma, esitas Vilja Savisaare maja ostu-müügi tehingu korraldanud advokaat Üllar Talviste äriregistrile tagantjärele fiktiivselt vormistatud dokumendid, millest selgub, justkui oleks Kracht ja Kuber tagandatud firma juhatusest juba 1. detsembril 2000. aastal

Selline vangerdus oli Talvistele vajalik firma nimeliste aktsiate ümbervahetamiseks esitajaaktsiate vastu, kuna seadus lubas esitajaaktsiatega aktsiavormi ainult 2000. aasta lõpuni. Esitajaaktsiaid oli aga vaja selleks, et varjata firma tõelist omanikku, ehk seda, kes andis Savisaare perekonnale kahtlase majatehingu eest 3 miljonit krooni.

Äriregister väitis esmalt, et Domex pole 2000. aasta aruannet esitanud, kuid Eesti Päevaleht leidis kinnitust aruande esitamisest justiitsministeeriumi registrikeskusest, mille ametnike väitel tegid nad aruandest elektroonilisse andmebaasi väljavõtte.

Eesti Päevaleht pöördus selgituse saamiseks äriregistri üle järelevalvet teostava justiitsministeeriumi notariaadi ja registrite talituse poole, kes korraldas esmaspäeval Tallinna äriregistris kiire revideerimise ja leidis kadunud aruande üles.

Justiitsministeerium teatas, et Tallinna linnakohtu registriosakonna revideerimine tuvastas tõsiseid puudujääke aastaaruannetega seotud töökorralduses, ning lubas seetõttu tänavu seal veel vähemalt kaks revisjoni korraldada.

Eesti Päevalehel ei õnnestunud esmaspäeval selgitusi saada AS Domex Kinnisvara juhatuse liikmelt Martin Kruppilt ega ka nõukogu esimehelt Üllar Talvistelt.

Argos Kracht ütles, et esitas Domexi kohta äriregistrile majandusaasta aruande seepärast, et tema ja Rauno Kuber olid 27. juunil 2001 veel äriregistris oleva firma B-kaardi järgi AS Domex Kinnisvara juhatuse liikmed.

Juulis 2001 tunnistas Kracht, et Talviste kuulis temalt esmakordselt Domexi olemasolust veebruaris 2001 ning soovis seda ära osta.

Martin Krupp ütles augustis 2001 Eesti Päevalehele antud intervjuus, et sai Domexi juhatuse liikmeks alles pärast Vilja Savisaare maja ostu-müügi tehingu sõlmimist ehk pärast 16. märtsi 2001. “Juhatajaks ma olen formaalselt hiljem hakanud. Formaalselt oli see tehing (majamüük — toim.) enne ära tehtud,” lausus Krupp tookord.