Krupp kordas reedel Talviste varasemat väidet, et Domexi pärisomanikud on šveitsi ärimehed, kuid keeldus samuti avalikustamast, kes ostsid siis tegelikult kolme miljoni krooni eest Savisaarte Nõmmel asuva maja ning võimaldasid nii Edgar Savisaarel korraga ära maksta 1,24 miljoni krooni suuruse võla tundmatule eraisikule, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Aktsionärid (Domex Kinnisvarast — toim.) on välisinvestorid, aga kuna on tegemist esitaja aktsiatega, siis aktsionär võib olla see, kes neid aktsiatähti parasjagu enda käes omab,” ütles Krupp. “See tegelikult selgub ainult aktsionäride aastakoosolekul. Ma lihtsalt võin öelda, et tegemist on ühe Šveitsi firmaga ja rohkem ma nagu ei tahaks hetkel kommenteerida.”

Küsimusele, miks ta ei taha avalikustada, mis on selle Šveitsi firma nimi, vastas Krupp: “Ma võin selle avalikustada. See on Simoon rel…. (pikk vaikus — toim.). No põhimõtteliselt on firma nagu Simoon. /---/ Tegelikult ärme sellest kirjuta.”

Äriregistri andmetel on aga AS Domex Kinnisvara ainukeseks juhatuse liikmeks pankrotihaldur Martin Krupp, kes on seaduste järgi ka Domexi ainus ja täieõiguslik omanik.

Vilja Savisaar on teatanud, et müüs mehe võlgade katteks oma Nõmmel Olevi 24 asuva kinnistu ühele Edgar Savisaare advokaadi Üllar Talviste tuttavale. Kinnistu ostjat esindas samuti advokaat Talviste.

Ostu-müügilepingusse oli sisse kirjutatud, et Vilja Savisaar koormab pärast müüki selle kinnistu veel kahe miljoni krooni suuruse hüpoteegiga enese kasuks. Lisaks laseb uus omanik Savisaartel majas kuni aasta lõpuni elada.