"Kõigepealt ma soovin Edgar Savisaarele kiiret paranemist, et igal juhul ma loodan, et see haigestumine ei ole midagi tõsist. Et ta saab oma töökohustuste juurde võimalikult kiiresti naasta ja mis kõige tähtsam, loomulikult terveks saada," ütles Rõivas Brüsselis viibides "Aktuaalsele kaamerale".

Peaminister märkis, et kuniks Keskerakond ei ole totaalselt oma kurssi muutnud ja loobunud retoorikast Ukraina ja Eesti julgeoleku suhtes, seni ei ole tema arvates kellelgi põhjust valitsuskoostööle Keskerakonnaga ka mõelda, vahendab ERR Uudised.

"Mis puudutab koostööd Keskerakonnaga, ma arvan, et praeguses väga ärevas julgeolekuolukorras ükskõik millise teise parlamendi partei jaoks oleks koostöö Keskerakonnaga võib olla lühikeses pildis mõeldav, aga pikas vaates kellelgi küll sellest midagi võita ei ole," rääkis Rõivas.

"Isegi kui mingis poliitmängurluses see tundub kellelegi atraktiivne mõte, siis kui Eesti peale mõelda, siis see kindlasti hea plaan ei oleks, ükskõik kelle jaoks," lisas Rõivas.

Kriitilises seisus viibiv Edgar Savisaar on Tartu ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonnas. Delfi andmetel on tal kahepoolne kopsupõletik. Avalikkuse ees nähti Savisaart viimati teisipäeval.