"Linnapea Edgar Savisaar kinnitab, et on ajakirjanikele kättesaadav ja kui mitte muul moel, siis oma nõunike ja Tallinna avalike suhete teenistuse kaudu. Savisaar viibib praegu ametlikus lähetuses Lõuna-Eestis kohtudes sealsete omavalitsustegelastega ning teda asendab hetkel abilinnapea Taavi Aas," kirjutas Mölder.

"Linnapea andis mitmeid intervjuusid esmaspäeval, mil viibis Sillamäel. Selle kohta, et linnapea sõidab purjelaeval Krusenstern esmaspäevaks Sillamäele, saatis Raepress pühapäeva õhtul välja pressiteate ja kõik soovijad said linnapead esmaspäeval Sillamäel intervjueerida. Ka Sillamäel viibimise ja sealsete kohtumiste kohta väljastas Raepress pressiteate," lisas Mölder.

"Savisaar märgib, et Sillamäel ja Lõuna-Eestis pole ükski ajakirjanik temalt küsinud teemade kohta, mida hr Koorits väidab, et linnapea soovib vältida. Nn honorariteemale on andnud vastuse advokaadid ja siia pole linnapeal midagi enam lisada," teatas Mölder.

"Kindlasti tulevad ka praegu Tallinnas remondisolevate kümnete objektide ja ehituste avamised, näiteks Soo tänava rekonstrueerimine saab valmis juuli lõpuks ja Ülemiste ristmik oktoobri alguses. On loomulik, et sellistel avamistel osaleb ka linnapea. Praegu on linnavalitsus, linnaosavanemad ja linnavalitsuse töötajad kollektiivpuhkusel," kinnitas referent.

Delfi märgib omalt poolt, et Tallinna linnavalitsuse kodulehele pole endiselt riputatud Savisaare päevakava, kust saaks vaadata, millistes Lõuna-Eesti omavalitsustes Savisaar parajasti on.