Endine linnavalitsuse töötaja Priit Kutser ei ole praeguseks süüdistust kinnitanud ega ümber lükanud. Kommentaarisooviga esimest korda helistades vastas Kutser küll telefonile, kuid pärast ajakirjaniku lauset "Tere, kas Priit Kutser?" pani endine linnaametnik toru ära, seejärel oli tema telefon hõivatud. Võib oletada, et mees rääkis kellegi teisega.

Ka kolmandal ning neljandal järjestikusel püüdlusel Priit Kutseriga ühendust saada, lasi ta küll telefonil kutsuda, kuid katkestas seejärel kõne.

Ka ei ole sotsiaalmeedias aktiivne Kutser antud teema kohta midagi kirjutanud.

Kunagine Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser asus linnapea nõuniku ametisse 1. märtsil 2016, kuid sai ametis olla vähem kui kaks kuud. 20. aprillil selgitas abilinnapea Taavi Aasa nõuniku kohalt vallandatud Priit Kutser sotsiaalmeedias oma lahtilaskmise tagamaid. Tema sõnul oli põhjus otsitud.

Savisaare süüdistus

Riigiprokuratuur esitas kriminaalmenetluse raames süüdistuse kuritegude toimepanemises Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele, kelle suhtes kehtib kohtumäärus ametist kõrvaldamise kohta, MTÜ-le Eesti Keskerakond, endisele Tallinna linnavalitsuse nõunikule, volikogu esimees Kalev Kallole ning viiele ettevõtjale.

Kogutud tõendite alusel on Tallinna linnapeale, Edgar Savisaarele esitatud süüdistus korduvas suures ulatuses altkäemaksuga nõustumises ja vastuvõtmises, suures ulatuses toime pandud rahapesus, suures ulatuses ja korduvalt toime pandud omastamises ning suures ulatuses erakonnale keelatud annetuse vastuvõtmises.