"Mõlemad üritused on toimunud täis saalidega ning pakkusid rõõmu ja meelelahutust 8807 linnaelanikele, ehk siis kulu ühe inimese kohta on olnud umbes 3,64 eurot," kommenteeris Lasnamäe  linnaosavalitsus ürituse kulu.

"Ürituse peamiseks sihtgrupiks on olnud Lasnamäe puuetega lapsed ja nende pere liikmed, kui ka paljulapselised ning vähekindlustatud pered. Jääetenduse programm oli väga sisukas ning kõrgel tasemel, kõik külastajad said positiivseid emotsioone alanud aastaks," lisas linnavalitsus.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar korraldas 18. jaanuaril kell 13 Tondiraba jäähallis valimispeo, kus rahvale pakuti tasuta nautimiseks jääetendust ning jaotati ohtralt Keskerakonna valimismaterjale: helkureid, parkimiskaarte ja lendlehti. Jäähall sai rahvast pilgeni täis, peamiselt olid kohal kohalikud ehk Lasnamäe linnaosa venekeelsed elanikud. Show'le järgneb kordusetendus ehk uus sats valijaid lasti peale kell 17.

Enne etendust peetud kõnes rõhutas Savisaar, Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova käekõrval, vastvalminud Tondiraba spordikompleksi märgilist tähtsust, panust uisusporti ning suurt tulevikku. Samuti tuletas meelde maailmas kiidusõnu pälvinud tasuta linnatranspordi teostamist, unustamata meenutada, et Eesti valitsus seda siiani ei tunnusta. Pärast Savisaare lahkumist vallutasid uisuvälja klounid. Uhkete piruettidega lõbustasid vaatajaid kirevad ja energilised noored uisutajad.