Tänavu 23. augustil registreeritud MTÜ juhatuse liikmeteks on Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva, kunagine Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser ning keskerakondlane Jekaterina Maizik.

MTÜ on loonud ka endale Facebooki lehe, kus on kirjas, et MTÜ eesmärgiks on tuua Edgar Savisaar ratastoolist välja.

"MTÜ Jalg Alla on mittetulundusühing, mis alustab rahakogumist selle nimel, et Edgar Savisaar saaks ratastoolist välja ja bioonilise jala alla. Kui see eesmärk on saavutatud, soovime aidata ka teisi abivajajaid, kes on kaotanud oma jäseme/jäsemed," seisab MTÜ Facebooki lehel. Samuti on MTÜ-l valmimas koduleht.

Mõne aja eest kinkisid ettevõtjad Savisaarele 14 000 eurot maksva ratastooli ja rääkisid, et vaja oleks ka bioonilist jalga, mille hind võib ulatuda 100 000 euroni. Savisaar on avalikult väitnud, et kapo võttis kogu tema jala jaoks kogutud raha ära.

Samas tasub aga meenutada, et Delfi kirjutas juba kevadel, et Keskerakond maksab kohtumäärusega linnapea ametist tagandatud partei esimehele Edgar Savisaarele parteikassast riigikogu palka ning samuti renditakse Savisaarele autot.

Lisaks saab Savisaar, kes on olnud riigikogu liige ka enne 2003. aasta riigikogu valimisi, igakuiselt eripensioni, mis on natuke üle 2000 euro kuus.