"Üks vana asi vajab täpsustamist. Septembris, kui KAPO minu kodu rüüstas, viidi sealt ära sularaha. Pool aastat hiljem polnud sellest midagi kuulda ja ma juba muretsesin, et see raha võis kaduma minna. Minu advokaat tegi selle kohta päringu ning nüüd võttis prokurör ette kohtumäärus tellida, millega see raha ära arestiti," kirjutas Savisaar.

"Advokaat kirjutab, et prokuratuuri sõnutsi „valdav osa sellest sularahast võis pärineda legaalsetest sissetulekutest“, mistõttu selle arestimine on kummastav. Advokaat juhib tähelepanu, et „kriminaalseks tuluks peetakse minu lähedaste poolt talu igapäevaste jooksvate kulutuste kandmist“, millega ei saa nõustuda."

"Kõigest sellest hoolimata arvud kohtumääruses ikkagi ei klapi. Võib-olla arvestati sinna ka Eesti kroonid? See on küll uskumatu, kroonid ei ole kehtiv rahaühik. Mina oleksin need ümber vahetanud ja ära kasutanud. Mul ei ole kombeks hoida kroone külalistemaja mänguasjade kastis.
Ma ei saa aru, miks mulle sularaha ei tagastata, kui prokuratuur ise otsesõnu möönab, et ära võetud sularaha võib pärineda ka minu legaalsetest sissetulekutest, mis on pikema perioodi jooksul pangast välja võetud," teatas Savisaar.