Täna telekanali TV 14 otsesaates "Tele-Tallinn" vaatajate küsimustele vastanud linnapealt päriti, kuidas mõjutab Pihli skandaal Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna koostööd Tallinna valitsemisel.

"Mina suhtun teatud huumoriga, selles mõttes, et ma toetan seda Jaak Juske arvamust, et eks selles oli oma väike poliitiline lõks sees," sõnas linnapea. "Ma ei usu, et see mõjutaks meie koostööd linnas," lisas ta ning andis siis sõnajärje üle stuudios viibinud Jüri Pihlile.

See skandaal on olnud siin üleval ja see on saanud lõpu, sellest pole enam põhjust rääkida, jäi Pihl kidakeelseks.

Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhi Jüri Pihli ümber puhkes skandaal eelmisel nädalal, kui selgus, et ta kirjutas kaitsepolitseiametisse avalduse, kus väitis, et tema hinnangul on peaminister Andrus Ansipi, justiitsminister Rein Langi ja välisminister Urmas Paeti käitumisel samad tunnused riigireetmises süüdi mõistetud Herman Simmiga.

Tallinna linnajuhid Edgar Savisaar, Jaanus Mutli ja Jüri Pihl rääkisid TV14 otsesaates 2010. aasta linnaeelarvet, vee- ja kanalisatsioonisüsteemide väljaarendamisest, toasooja hinnast, abipaketist, samuti linna juhtiva koalitsiooni tööst. Eetritund Toomas Lepa telekanalis TV 14 maksis pealinna maksumaksjatele kokku 44 000 krooni.