"Pühendatud nendele, kes kibelevad Tallinna linnapeaks või Keskerakonna esimeheks saama (ja kellel mina olen tee peal ees). Mõtlesin täna mõnedele erakonnakaaslastele, kes mühinal rajavad enesele teed 05. novembri võidu poole, nii et laibad järel," kirjutas Savisaar.

"Vahetevahel on mul tunne, et nad kardavad mind. Nad võitlevad ju nõnda nagu mul oleks vähemalt kaks tervet jalga all ning ülirasket lõikust poleks olnudki. Ja nagu oleksin ma 30-40 aastane nagu nemad, aga mitte 66 aasta vanuses. Aga muidugi nad usuvad, et me oleme kõiges võrdsed!"

"Nad on justkui pettunud, et ma poolteist aastat tagasi teisest ilmast siiski tagasi jõudsin. Ma olen sellega neile vist liiga teinud ja nüüd on neil oma arvates õigus mulle samaga tasuda."

"Kujutage ette-tal on kumminui! See tuleb kohe ära võtta! Tal on kogutud raha bioonilise jala ostmiseks - see tuleb politseisse viia! Tal on ikka veel mõned sõbrad - ka nende kohta tuleb asi algatada."

"Aga mina olen veel noor mees! Noorem, kui USA mõlemad presidendikandidaadid. Vananemisega on mul veel aega. Sõbrad R, S, R. tundub, et te peate veel kannatama. Ei kao ma niipea kuhugi!"