Edgar Savisaare otsesaates „Tele-Tallinn” opositsiooni esindajana sõna saanud Nikolai Stelmach võttis ägedalt sõna linnaosalehtede teemal, mis olevat Põhja-Korea harimatus stiilis propagandat täis. IRL-i liige pooldab kunagise Tallinna linnapea Tõnis Paltsi meetodit, mille kohaselt oli propaganda informatiivse iseloomuga linnaosalehtedes selgelt keelatud, kirjutab EPL Online.

Savisaare arvates oleks aga absurd, kui linnaosalehed peaksid tema pildi vastavate uudiste juurest välja lõikama. „No kujutage ette: „Linnapea esitles Poska maja”, aga linnapead (pildil) ei ole,” tõi Savisaar näite artiklist ajalehes Pealinn, mille viimases numbris oli kaks linnapea pilti.

Reformierakondlase Ülle Rajasalu arvates kulutab linnavalitsus raha mitte hädavajalikeks lammutustöödeks, vaid hoopis enese näitamiseks. Eluks kõlbmatute ja lagunevate majade omanike otsimist takistab Rajasalu hinnangul linnavõimude laiskus ja hoolimatus. Reformierakondlase sõnul ei kulutaks tema linnapeana nii palju raha iseendale ega enda eksponeerimisele eratelevisioonis.

Savisaar jättis arvamust kommenteerides küll sujuvalt vahele asjaolu, miks lagunevate majade omanikke ei otsita, kuid kinnitas, et Rajasalu teeb linnavalitsusele liiga, kuna maju siiski lammutatakse. Ühe maja lammutamise hind ulatub linnapea sõnul poole miljoni kuni miljoni kroonini.

Linnapea arvates on telesaadet propagandaks nimetada samuti ebaõiglane, kuna tegu on pigem linnakodanike teavitamisega. Lisaks sõnas Savisaar, et see, mis on Reformierakonnale tähtis, on neile vähetähtis ning vastupidi.