„Minu hea oponent Mart Laar, endine Margareth Thatcheri poliitiline kasupoeg ja Milton Friedmani nimelise majandusvabaduse preemia laureaat, vaatleb seekord oma blogis maailma asju samamoodi, nagu seda on ikka teinud minu lähedased kaasvõitlejad Evelyn oma Siseringis, Jüri ja tema pinginaaber Kadri oma blogides, või ka veli-Heimar ja tema sõsar-Marika väsimatult Lõuna-Eesti rahvamajades esinedes,“ rõõmustab Savisaar oma blogis.

„Keskerakond ongi seda kogu aeg igal pool rääkinud. „…üheks peamiseks maailma kriisi paisanud veaks oligi arusaam, et nähtamatu käsi lahendab automaatselt kõik probleemid. Paljudes riikides reformide teostamisel tehtav viga ongi see, et nähtava käe ehk valitsuse aktiivse tööta pole nähtamatul käel keskkonda, kus toimida. Tugeva hariduspoliitikata pole meil majandust, tõhusa tervishoiupoliitikata inimesi ning tulevikku vaatava keskkonnapoliitikata tulevikku,” kirjutab Laar. Praeguse koalitsiooninõukogu liige isiklikult, oma käega, oma veebikus,“ rõhutab Savisaar.

Samas tunnistab Savisaar, et ta tegelikult ikka ei tea, mis Laari peas toimub. Sellest hoolimata õnnitleb Keskerakonna esimees Mart Laari „siiralt tänase maailma olulisemate tõsiasjade, või vähemalt olulisemate trendide, äratabamise puhul.“