Kodutalus Hundisilmal hommikusi külalisi võõrustav Savisaar ütles Vikerraadio saates "Uudis+", et 60 aastat on iga, kus pole midagi kiita ega laita. "Kunagi pole vaja tunda end ei noorema ega vanemana, kui tegelikult oled," lisas ta.

Tänase sünnipäeva puhul teeb Savisaarele eelkõige rõõmu ilus ilm. "Ilus ilm teeb rõõmu - pilvitu taevas, linnud laulavad, no mis veel vaja on!"

Savisaar on oma aastatele tagasi vaadates senise eluga rahul. "Kõik aastad on olnud ilusad, loodetavasti see trend jätkub edaspidigi."

Kolmandiku oma elust aktiivses poliitikas olnud Savisaar peab poliitiku ametit raskeks. "Minu lastest pole keegi valinud poliitikuteed ja õigesti on teinud," sõnas ta, lisades, et poliitika on praegu midagi muud kui omal ajal."

Savisaare sõnul on teda sedavõrd kaua poliitikas hoidnud rahva usaldus ja poolehoid. Tänaval käies on hea tunne, kui tead, et iga teine või kolmas inimene hoiab mulle pöialt, ütles Savisaar.

Kui Savisaar poleks omal ajal valinud poliitikuteed, siis oleks temast saanud globaalprobleemide uurija, teadlane või publitsist. "Variante oli mitmeid. Aga aeg oli niisugune ja tekkis missioon."