"Olen Tallinn Entertainment LLC-ga peetavate läbirääkimiste ja Tallinna linnahalli kultuuri- ja konverentsikeskuseks väljaarendamise suhtes jätkuvalt optimistlik," ütles Savisaar vastuses Tallinna volikogu liikme Madis Kübara arupärimisele. "Mitte ükski varasem linnavõim ei ole jõudnud linnahallile investori leidmisel kaugemale, kui tänane linnavalitsus," lisas Savisaar, vahendab BNS.

Savisaare sõnul ei saa aga konfidentsiaalsusnõude tõttu avaldada Tallinna linna ja Tallinn Entertainment LLC vahel toimuvate läbirääkimiste sisu, kuid ta möönis, et mahukate projektide puhul ei ole garantiid, et läbirääkimised jõuavad soovitud tulemuseni.

Tallinna linnahalli kontsertsaal suleti 1. aprillist 2010 ja linnahalli renoveerimisega lootis linn esialgu valmis saada 2011. aasta lõpuks. Läbirääkimised Tallinn Entertainment LLC-ga on praeguseks kestnud ligi neli aastat.

Tühjalt ja sisuliselt kütmata seisvas linnahallis on ohtu sattunud ka Enn Põldroosi loodud maailma suurim gobelään "Inimeste elu". Taiese suuruseks on 10 korda 50 meetrit ja see on kontsertsaali eesriideks.

Arhitekt Raine Karbi projekteeritud ja Tallinna sadama läheduses asuv 4200-kohalise kontsertsaali, jäähalli ja kohvikutega Tallinna linnahall valmis 1980. aasta Moskva suveolümpiamängudeks. Linnahall pälvis biennaali Interarh-83 Grand Prix' ja Rahvusvahelise Arhitektide Liidu presidendi kuldmedali ja preemia ning 1984 . aastal NSV Liidu riikliku preemia, tänu sellele arvati linnahall ka muinsuskaitse objektide nimekirja.