Oma meeskonnas soovib Savisaar näha Mailis Repsi, Kadri Simsonit, Enn Eesmaad, Aivar Riisalu, Marika Tuus-Lauli, Kalev Kallot, Mihhail Korbi, Aadu Musta, Siret Kotkat, Peeter Võsa, Ester Tuiksood, Priit Toobali, Helmut Hallemaad, Jaanus Karilaidu, Taavi Aasa, Arvo Sarapuud, Rein Ratast, Toomas Vitsutit, Raivo Raavet, Enno Tamme, Märt Sultsi, Heimar Lenki, Olga Ivanovat, Eevi Paasmäed, Vladimir Velmani, Värner Lootsmanni, Viktor Vassiljevit, Heli Raevalda, Peep Põdderit, Ülle Juhti, Ando Lepsi, Karin Tammemägit, Yana Toomi ja Katrin Siskat.

Ometigi kandideerivad Keskerakonna juhatusse veel Deniss Boroditš, Ain Seppik, Mart Viisitamm, Toomas Varek, Rainer Vakra, Vilja Savisaar-Toomast, Inara Luigas, Kaljo Tuuling, Lembit Kaljuvee, Silver Kuusik, Peeter Mardna ja Peeter Rahnel.

Keskerakonna büroo valis, kellelt toetust küsida ja kellelt mitte

Rein Ratas rääkis Delfile, et sattus  Edgar Savisaare toetajate nimekirja  järgmiselt:  "Eile helistas mulle Keskerakonna büroo üks ametnik. Tal oli üks küsimus, püüan seda võimalikult täpselt tsiteerida: "Siin minu käes on 30-40 inimesest koosnev nimekiri, kelle kohta Edgar Savisaar palus küsida, kas nad on nõus tegema koostööd pärast erakonna kongressi,"" selgitas Ratas Delfile. "No loomulikult olen nõus tegema koostööd pärast erakonna kongressi," rõhutas Rein Ratas just sõna "pärast".

Samas tunnistas  erakonna juhatusse kandideeriv Ain Seppik, et tema poole pole keegi Keskerakonna büroost pöördunud. "Minule ei helistatud, sest mind paraku teatakse, et ega sellest koostööst midagi välja ei tuleks, paraku," lausus Seppik Delfile. "Ilmselt Edgar Savisaar tulevikus mind oma meeskonnas ei näe ja ma pean ütlema, et ma pole selle üle väga kurb."

Seppiku sõnul tuleb erakonna praegusel esimehel selgeks rääkida kaks küsimust. "See on Venemaalt raha küsimine ja miks on erakond praegu sellises raskes majanduslikus seisus ja kes selles süüdi on," leidis Seppik, et  edasi minekuks on vaja vanast taagast lahti saada.

Ka Mart Viisitamm kinnitas Delfile, et talle pole keegi Keskerakonna büroost helistanud. "Ma arvan, et nad  nii rumalad inimesed seal erakonna büroos ei ole, nad teavad juba ette minu vastust. Olen algusest peale välja öelnud, et arvestades erakonna esimehe käitumist ja idaraha skandaali ei näe ma mingit võimalust, et Edgar Savisaar jätkaks erakonna esimehena. See oleks lihtsalt erakonna surm."