Savisaar lausus, et luges uudiseid Tammemäe, Kutseri ja Max Kauri plakatite kohta. "Ma ei tea, kui palju üks või teine plakat maksis, aga arvan, et see on liiga ennatlik praegu kuulutada, et see kõik ongi valimispropaganda ja valimisreklaam. Mina küll ette ei kujuta, et Max Kaur kandideerib Tallinna linnas, olles ise linnapea seal Mustvees, väga lugupeetud keskuses," lausus Savisaar.

"Ma tuleksin selle teema juurde siis, kui on üles pandud ka valimisnimekirjad ja on teada, kes kus kandideerib ja kas üldse kandideerib. Praegu on need küsimused minu arvates väga ennatlikud," ütles Savisaar. Mis puudutab seda, palju plakatid maksma läksid, siis soovitas ta seda Tammemäelt endalt küsida.

"Ma tõesti kahtlen, et kõik need inimesed, kellest juttu on, kandideerivad Tallinna linnas, aga eks seda aeg näita, see on iga inimese vaba valik vabal maal, kus ja kas ta kandideerib," lisas Savisaar.

Mis puudutab seda, kas ta ise hakkab ka endast linna raha eest plakateid üles panema, lausus Savisaar, et on niikuinii iga päev kaamerate ees. "Kui ma praegu ütleksin, et ma seda ei tee, siis kohe mehed ütleksid, et vastupidi, muidugi on linnapea kaamerate ees, muidu ta ei olekski linnapea ja tema on eeskätt huvitatud, et 426 000 tallinlast tema tegemistest teaksid," teatas Savisaar.